Vacature logopedist

1 October 2023

Vacature logopedist

Op zoek naar een nieuwe werkplek ?

Net afgestudeerd als logopedist ?

 

Wij zijn op zoek naar jou!

 

Wij zijn Klinq:

Klinq bestaat uit een groep logopedisten en een praktijkondersteuner. Bij ons werk je zelfstandig maar er is altijd ruimte om te sparren met collega's om zo nog veel van elkaar te leren.

Het cliëntenaanbod is divers: van jong tot oud, alles komt voorbij. Natuurlijk kun je hierin wel je voorkeuren aangeven. Wij werken vanuit verschillende locaties in de gemeenten Midden- Drenthe, Westerveld en Hoogeveen. In overleg met jou bekijken we waar jij aan de slag kunt gaan. Het aantal uren en de werkdagen kiezen wij ook in overleg met jou. Er is ruimte voor 4 dagen maar als jij minder dagen beschikbaar bent (minimaal 2) dan horen wij dat ook graag.
Als je het op prijs stelt is extra begeleiding vanuit de praktijk mogelijk. Zo is deze vacature ook voor net afgestudeerde studenten een mooie manier om ervaring op te doen.

Het salaris is goed en ook bijkomende zaken zijn prima geregeld.

Meer informatie over onze praktijk vind je op onze website.
Heb je vragen en/of interesse in deze vacature dan drinken wij graag een kop koffie met jou om elkaar te leren kennen. Mail naar Paula en Hetty: info@klinqpraktijk.nl dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Bellen of een bericht sturen mag ook: 06 10610371 (Hetty)

Overig nieuws

Geen overig nieuws beschikbaar!