Vacature voor logopedist

12 December 2022

Voor onze vrij gevestigde praktijk in Drenthe zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega.

Wij zijn Klinq. Bij ons werk je zelfstandig maar is er altijd ruimte om te sparren met collega's om zo nog heel veel van elkaar te leren. Het cliëntenaanbod is divers: van jong tot oud, alles komt voorbij. Natuurlijk kun je hierin wel je voorkeuren aangeven. Je krijgt ook zeker de mogelijkheid om scholing te volgen en je zo verder te ontwikkelen in je vak.
Wij werken vanuit meerdere locaties in de gemeenten Midden-Drenthe, Westerveld en Hoogeveen. In overleg met jou bekijken we waar jij aan de slag kunt gaan. Het aantal uren en de werkdagen kiezen wij ook in overleg met jou. Alles is hierin mogelijk: van 1 dag tot 4 dagen per week. Het salaris is goed en ook bijkomende zaken zijn prima geregeld. Als je het op prijs stelt is extra begeleiding vanuit de praktijk mogelijk. Zo is deze werkplek ook voor net afgestudeerde studenten een mooie start.

Heb je vragen en/of interesse in deze vacature dan drinken wij graag een kop koffie met jou om elkaar te leren kennen.
Mail naar info@klinqpraktijk.nl dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Bellen mag ook: 06 21612090

Overig nieuws

Geen overig nieuws beschikbaar!